Wat wij doen Upstairs Traprenovatie

In 1997 gestart als een allround renovatiebedrijf. Het accent lag op het renoveren van onder andere keukens en deuren. Door de toenemende vraag van consumenten naar het renoveren van hun trap, werd het pakket al snel uitgebreid met deze dienst. Sinds 1999 houdt het familiebedrijf zich uitsluitend bezig met traprenovaties onder de naam Upstairs Traprenovatie.

Wij nemen elke bestaande trap onder handen, of deze nu van beton, natuursteen, staal of hout is: wij geven uw trap snel en vakkundig een nieuw uiterlijk!

In de loop der jaren werd het aanbod aangevuld met trapleuningen, balustrades en verlichting om tot een volledige oplossing te komen voor het renoveren van ieders trap. Het feit dat Upstairs de uitvinder en exclusieve ontwikkelaar van het product traprenovatie is, maakt dit bedrijf de enige echte marktleider en daarmee dé nummer 1 in traprenovatie!

Werken bij Upstrairs Traprenovatie

Is jouw passie hout en vind je het leuk om dagelijks van een oude versleten trap een mooie nieuwe trap te maken? Bekijk onderstaande video over de functie Monteur bij Upstairs Traprenovatie:

Interesse gewekt? Bekijk de vacature hier.

Ben jij commercieel en zit verkoop in je bloed? Bekijk onderstaande video over de functie adviseur bij Upstairs Traprenovatie:

Interesse gewekt? Bekijk de vacature hier.

Niet de vacature kunnen vinden die je zoekt?

Ontvang nieuwe vacatures voor deze zoekopdracht per e-mail. Maak een Jobalert

Maak een Jobalert