Teamleider Productie - Traprenovatie

Heb jij leidinggevende skills in je en vind je het leuk om een team aan te sturen? Wil jij de productieprocessen tot een hoger niveau brengen en tevens operationeel bezig zijn? Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou! 

Werklocatie: Weert

Informatie

  • MBO
  • Fulltime
  • Teamleider
  • Weert

Van Dijk Postforming & Vlakverlijming BV is dé B2B partner op het gebied van postformeren en vlakverlijming met een scala aan producten. Ons specialisme is het produceren van producten ten behoeve van traprenovatie.Wij zijn toonaangevend op ons vakgebied en leveren in binnen- en buitenland aan de grotere spelers op de markt. In verband met de verdere groei zijn wij op zoek naar een teamleider productie!

Wat ga je doen?
Als teamleider  productie geef je dagelijks leiding aan een team van productie- en magazijnmedewerkers  Je stelt in samenspraak met de bedrijfsleider de productieplanning op en stuurt bij waar nodig. Je krijgt de kans het team verder te ontwikkelen en processen te verbeteren om zo de productiekwaliteit, efficiency en veiligheid naar een hoger niveau te brengen.

Wie ben jij?
Je hebt  MBO- werk en denkniveau ( bijvoorbeeld MTS) en affiniteit met techniek ( bij voorkeur met houtbewerking) in die zin dat je je snel het machinepark eigen kunt maken en daarna zelf klein onderhoud kunt doen en storingen kunt verhelpen. . Daarnaast heb je het vermogen deze kennis ook over te brengen op je collegae- productie/magazijnmedewerkers.                                                                                              We zijn op zoek naar een teamleider die middenin de operatie staat waarbij je 80% van de tijd operationeel bezig bent met de dagelijkse  productie en 20% van de tijd oog hebt voor planning en overige administratieve taken.  Je kunt doeltreffend  communiceren en delegeren, bent gedreven, besluitvaardig, stressbestendig  en klant- en servicegericht. Enige kennis van Excel is gewenst.

Wat kun je van ons verwachten?

  • een informele werksfeer in een bedrijf met een platte organisatiestructuur;
  • een uitdagende functie in een gezellig team;
  • volop ruimte voor eigen initiatief;
  • een marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring;
  • uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder 40,5 vakantiedagen).

Interesse gewekt? Wij zijn erg benieuwd naar jou!

Wij kijken er naar uit om jouw CV met motivatiebrief te ontvangen via : personeel@vandijkpostforming.com. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Johan Dortmans, HR adviseur, via 0495-626250

Personeel Upstairs

Contactpersoon 0495-751300 Stuur e-mail